4 Şubat 2012 Cumartesi

LANETLİ gay



Biri beni lanetledi ama kim bilmiyorum.Belki de doğuştan lanetliyim ben.Lanetim yalnızlık.Her ne kadar bunda benim de bir payım olsa da karşıma çıkan herkesten ayrılmak zorunda kalıyorum.Zaten bu güne kadar sevgilim diyebileceğim 1 kişi oldu hayatımda.Evet 1.Ondan sonra hayatıma çok kişi girdi.Daha doğrusu girmek için zorladı fakat ben almadım.Ben çok zorluyorum belki de hayatı.Çünkü imkansızı arıyorum.Daha doğrusu kendime uygun birini arıyorum ki bu imkansız biri.Biri hayatıma giriyor.Tamam diyorum bu o.Sonra bir iki konuşuyoruz.Fakat kullandığı bir cümle,giydiği bir kıyafet ya da sevdiği bir şarkı...işte böyle alakasız bir şey beni ondan koparıyor.Sonra zaten anlıyorum ki o kişi o değil.Yaşam tarzı,hayat görüşü benim için çok önemli.Uyum olmazsa hiç başlamamalı bir ilişki.Sonra aniden gömüyorum kendimi yalnızlığın karanlık dünyasına.Bir de 35 yaş üstü sorunu var.Tamam 3-5 yaş büyük olabilir ama nedense benden hoşlananlar yaşlı başlı kişiler oluyor.22 yaşındayım ve olduğumdan da küçük gösteriyorum ama sorun nerede bilmiyorum.Ben kimseye senden hoşlanmadım,arama beni,seni istemiyorum diyemediğim için sürekli cevap bekleyen mesajlar,cevapsız aramalar oluyor.Aşka hiç bir zaman inanmadım zaten.Filmlerde romantik müzikler eşliğinde,duygusal bakışmalarla dolu birkaç sahneden ibaret benim için aşk.Gerçek değil yani sadece görüntü benim için.Aşk bana çok zorlama,çok yapmacık geliyor.Alo aşşkım nerdesin? Tamam aşkım hemen geliyorum. Günaydın aşkım......Iyyyykkk vıcık vıcık,yapay,zorlama cümleler.Evet ben de sevgilimle böyle konuşuyordum ama gerçekten de zorluyordum kendimi.Bir diğer sorunum da sevgililerimin benim kıyafetime,tarzıma karışması.Tamam yorum yapabilirler ona tamamen açığım.Ama sen kimsin ki benim gibi modayı bu kadar takip eden birine ya biraz daha bol giysen,yok daha koyu giysen,o çantayı takmasan dersin.Yok ben yalnızlığa katlanırım buna katlanamam.Evet ben kendi kendimi lanetlemekteyim.Şimdi yalnızlığıma gömülmeye gidiyorum.Hoşçakalın....

1 yorum:

  1. Eğer insanları kullandığı bir cümle, giydiği bir kıyafet ya da sevdiği bir şarkı yüzünden eliyorsan ooo işimiz var.. sana sevgili bulamayız vallahi :)

    adını değiştirip seçici gay koyalım bence senin :) tamam bende seçerim ama artıları ve eksileri vardır, kefelere koyarsın, artılar ağır basıyorsa bazı eksileri de kabul edersin.. yoksa zor heaheahhea :)

    35 yaşında ki amcalarda bulaşmayın bakim.. git kendine göre birini bul değil mi?

    YanıtlaSil