9 Şubat 2012 Perşembe

handovermouth

Hep bir soru var kafamda bu ara. Evet mi hayır mı? Evet dersem yalnızlığıma son verebileceğim. Birkaç gün,hafta,ay. Sonunda yine terk ediliş. Aşık olmadan birine evet demiş olacağım. Aşka inanıyor muyum? Hayır. O zaman neden illa ki aşk diye tutturuyorum. Belki de hala masallara inanıyorum. Hayaletlere,perilere,şirinlere de. Aşka inanmıyorum ama aşkı arıyorum. O zaman kendimi sonsuza dek yalnızlığa terk ediyorum. Olsun diyorum iki gün sonra biteceğine hiç başlamasın. Zaten başlamadan bitiyor tüm ilişkilerim. Hayır demeliyim yine. Zaten yalnızlığa kötü alıştım yapamam başkasıyla hiç. Yine kendi kendime konuşmaya mı başladım? En iyisi tek gecelik ilişki. Söylemesi ne tuhaf şey. Sanki en uzun gece. Bir ömür boyu sürecek. Öyleyse varım bu işe. Ama sabah olacak ve külkedisi olacağım,arabam da kabak. Ben zaten yapmadım yapamam. Yine aynı şarkı başladı. Burada son demeliyim yoksa duygusal şeyler yazacağım....

7 yorum:

  1. duygusal şeyler de yazabilirsin..

    ayrıca sen aşka inanıyorsun.. kandırma kendini :)

    YanıtlaSil
  2. hiç aşık olmadığım için aşk hakkında birşey yazmam doğru olmaz ama bence aşk çilekli turtaya benziyor.Yerken zevk verir, herşeyi unutursun biran için fakat hemen bitiverir ve sadece pişmanlık kalır geriye.

    YanıtlaSil
  3. bu konuda sana katılmıyorum.. aştan geriye pişmanlık kalmaz..

    ayrıca eğer bir karşılığı var ki bu çok nadir olur, işte o zaman da bitmez... ama dereceleri de vardır tabii, daha soft yaşanabilir..

    ama eğer biterse de geriye kalan yaban bir ağrı olur, ilkel bir acı.. derinlerde duyarsın, biraz üşürsün, sonra o da geçer...

    geriye tatlı hatıralar kalır..büyük acılardan sonra..

    neyse o zaman senin bunu yaşama vaktin gelmiş :)

    YanıtlaSil
  4. bence de acısıyla tatlısıyla yaşamadan bilinmez. Birgün aşkı bulur, yaşarsam yorum yapabilirim. Umarım artık benim de vaktim gelmiştir:)

    YanıtlaSil
  5. kusura bakma ama ben bloggerın Aşk Avcısı olduğum için biraz bilmiş bilmiş konuşuyor olabilirim :)

    bir de seni pek tanımıyorum ama aşkı tatmadan yaşadım denemez.. her can aşkı tatmalıdır..

    örneğin ben köpek gibi acı çekiyorum şu an, daha dün şarabın dibine vurmuştum hem de 5 yıl aradan sonra, bugün içmiyorum diye ağlıyorum, yarın ne yaparım hiç bilmiyorum, kalbimde ki acının tarifi yok, gözlerim telefonda bir mesaja, bir çağrıya hasret ama gelmeyecek biliyorum.. ah bi sevebilseydi beni benim sevdiklerim..

    ama yine de aşkı seviyorum.. bulursam kaçırmayacak kadar cesurum ;)

    YanıtlaSil
  6. işte ben aşkın bu karanlık yüzünden korkuyorum karşılıksız aşktan.Bugüne kadar hep kaçtım bu yüzden.Ama aşık olmadan da bir ilişkiye başlamak istemiyorum.O yüzden de aşık olmadığım kişilerden kaçtım. Sonuç kötü oldu tabi benim için.

    Bu arada senin durumun benden beter.Seni sevmeyecek birinden uzak dur.Aşık olabilirsin ama aşkı hak etmek gerek bence.O senin aşkını haketmiyorsa kendine boşuna eziyet etme.Onun için değmez çünkü.Şu an kendimi çok kötü hissediyorum çünkü tam ters konumdayız.Neyse burada yorum olarak yazmayayım bunları ama konuşuruz istersen :)

    YanıtlaSil
  7. ne demek istediğini anlar gibiyim :) ama yine de konuşmak isterim..

    kaan31kaan@gmail.com a bir msg atarsan gerisi gelir :)

    YanıtlaSil