11 Şubat 2012 Cumartesi

aşk üç köşeli bir dairedir-2

Ben de gözümü ona dikmiştim. Aslında benim bu yaptıklarımı bir başkası ona yapsa çocuğu dayaktan öldürürdü. Cezamı merak ediyordum doğrusu. O kadar yakındı ki bana nefesini dudağımda hissettim. O da benimkini hissediyordu herhalde. Bana ne olduğunu bilmiyordum ama karnıma ağrı girdi birden. Tam dudağı dudağıma değecekken arkadan bir ses geldi. Hademe Arif amca geliyordu. Birden nefesi uzaklaştı, üzerimden kendini yanıma attı. Arif amca bağırıyordu. Ne işiniz var burada lan sizin? Dersiniz yok mu yürüyün gidin zaten işim çok. Koşarak oradan uzaklaştık. O günden sonra birkaç gün arkama oturmadı, başka sırada oturdu. Şaka filan da yapmadı. Ben sürekli onu gözetliyordum. Arada onun da bana baktığı oluyor gözgöze geliyorduk. Tabi bir de yanımdaki kız arkadaşımla uğraşıyordum. Ya çilekli neden SS bu aralar burda oturmuyor? Acaba ben birşey mi yaptım bilmeden? Gidip bi sorsana halini hatrını ne de olsa siz erkek erkeğe daha iyi muhabbet edersiniz. Neden arkadaşımın SS ile bu kadar ilgilendiğini bilmiyordum. Ama SSnin yanına gidip konuşacak cesaretim de yoktu. Zaten sonraki gün kendi geldi ve yine eski günlerimize döndük. Onun dersleri benden daha kötüydü ama yine de bilemediğim soruları ona soruyordum. Yanına oturuyor ve baş başa düşünüyorduk cevabı. Benim gerçek sorularım Acaba benim hakkımda ne düşünüyor? Bana aşık mı? Yoksa pişman mı oldu yaptığından? gibi bir dünya soru. Bazen kimse yoksa etrafta başımı omzuna koyuyordum. O anda kanatlarım çıkıyordu resmen. Mideme kelebekler istila ediyordu. Fakat cevaplarımı alamadan yerime geçiyordum.

Artık okulun son günleri derslerin boş geçtiği günlerdi. Ben harıl harıl test çözüyordum. Ama aklım SS'deydi. Dışarıya çıkmazdım genelde sınıfta otururdum o yıllarda. Asosyalin alasıydım yani. Birgün hava çok sıcak olduğu için camı açtım ve camdan dışarıyı seyretmeye başladım. Tabi bu güzel havada herkes dışarıdaydı.Birden omuzuma birinin dokunması ile irkildim.Arkamda SS vardı. Heyecan,karın ağrısı başladı bende. Ne güzel hava neden buradasın dedi. Bilmem sevmiyorum dışarısını dedim. Tekrar cama döndüm ve dışarı baktım. O anda belimden tuttu ve beni cama doğru ittirdi iyice. Tamamen bana yaslanmış iyice bastırıyordu arkamdan. Ben kalakaldım o anda. İyice sertleşmişti ve canımı yakıyordu. Giyinik sevişmek bu olsa gerekti. Ama canım yanmıyor aksine dünyanın en mutlusuydum. Uçuyordum,uçuyorduk. Öylece kaldık biraz. Sonra ona döndüm.Bana yaklaştı ve dudağımın kenarını yavaşça öptü. O an ona sarılıp saatlerce öpüşmek geçti içimden. Kendimizi toparladık ki o anda içeri biri girdi. Giren kız arkadaşımdı. SS hızlıca dışarı çıktı. Arkadaşım yanıma geldi ve suratı düşmüştü. Ağlamaya başladı birden. Noldu şimdi durup dururken neden ağlıyorsun dedim. Görmedin mi bana kaç gündür  ne kadar soğuk davranıyor. Şimdi de ben geldim nasıl gitti hemen. Söylesene bana karşı birşey hissediyor mu  yoksa bu şakaları beni kardeşi gibi gördüğü için mi yapıyor? Ya çilekli ben ona aşık oldum çok kötü hissediyorum kendimi. Nolur onun bana karşı duygularını öğren ve bizim aramızı yap. Hem sen onunla samimi sayılırsın yani konuşuyorsunuzdur kızlardan filan. Sevgilisinden ayrıldığını biliyorum ama benim hakkımda ne düşünüyor öğren tamam mı? Akşam telefon aç konuş. Ama biz o kadar samimi değiliz ki. Nasıl değilsiniz baksana az önce başbaşa konuş muyormuydunuz? Ne konuştunuz az önce başbaşa anlat bakayım bana.......

2 yorum:

  1. inanmıyorum :)

    ne konuştunuz bakalım baş başa.. yaa çok tatlı, ne kadar masumca ve ne kadar zor şeyler bunlar..

    olan kızcağızın saf duygularına olmuş.. siz yakınlaşalım derken o rendelenmiş aranızda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asil rendelenen ben oldum yani duygularım rendelendl resmen.Bu arada yeni yazıyı yazacaktım ama 3 gündür internetsiz yasamaya çalışıyorum bugünden itibaren yazacağım :)

      Sil